ADO Dordrecht

ADO haalt de winst binnen

ADO Dordrecht heeft gisteravond een knappe overwinning geboekt op bezoek bij FC Eindhoven. De Dordtse club won met 2-0 door doelpunten van Thomas Verheydt en Sem Steijn.

De wedstrijd begon goed voor ADO. In de zevende minuut opende Thomas Verheydt de score uit een voorzet van Sem Steijn. ADO bleef daarna de betere ploeg, maar wist niet meer te scoren.

In de tweede helft was het FC Eindhoven dat het initiatief nam. De thuisploeg probeerde de gelijkmaker te forceren, maar ADO-keeper Luuk Koopmans hield zijn doel schoon.

In de 85ste minuut besliste Sem Steijn de wedstrijd. Hij profiteerde van een fout in de Eindhovense defensie en maakte de 2-0.

Door de overwinning op FC Eindhoven stijgt ADO Dordrecht naar de negende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De club heeft nu 20 punten uit 14 wedstrijden.

Statistieken

* Opstelling ADO Dordrecht: Koopmans; Breinburg (83' Asante), Meijers, Den Haag, Breinburg; Breinburg, Berlijn, De Jong; Verheydt, Steijn, De Bruijn (78' Reemst).
* Doelpunten ADO Dordrecht: Verheydt (7'), Steijn (85')
* Opstelling FC Eindhoven: Bertrams; Van Hintum, Janssen, Amevor, Bogaers; De Meij, Van Son, Seedorf; Vermeulen, Kemper (83' Boers), Kok (64' Paumen)