AIK Brommapojkarna

Det var en fantastisk kväll på Tele2 Arena när AIK och Brommapojkarna möttes i en match som hade allt. Dramatik, spänning och så klart massor av mål.

AIK tog ledningen tidigt i matchen genom Viktor Gyökeres, men Brommapojkarna kom tillbaka starkt och vände på matchen. Gustav Ludwigson och Pontus Almqvist gjorde målen som gav gästerna ledningen.

AIK skulle dock inte ge sig. Stefan Ishizaki kvitterade i början av den andra halvleken, och sedan var det dags för Henok Goitom att kliva fram som matchvinnare. Goitoms mål i den 75:e minuten gav AIK segern med 3-2.

Det här var en viktig seger för AIK som klättrar upp i toppen av tabellen. Brommapojkarna får däremot se sig om efter en ny seger i nästa omgång.

Matchens bästa: Henok Goitom, AIK