Ajax wint met 3-1 van Fortuna Sittard en komt voorlopig weer op plek 1

Nog maar eens 3 punten erbij voor Ajax. Na de gewonnen wedstrijd tegen sc Heerenveen van vorige week, won Ajax ook van Fortuna Sittard. De eindstand werd 3-1.

Verloop van de wedstrijd

Ajax begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel een aantal kansen. In de 15e minuut was het raak. Dusan Tadic gaf een voorzet op Antony, die de bal hard in de goal schoot.

Fortuna Sittard kwam in de 30e minuut terug in de wedstrijd. Mats Seuntjens maakte de gelijkmaker.

Ajax ging echter direct weer op zoek naar de voorsprong. En die kwam er ook. In de 40e minuut was het Steven Berghuis die de 2-1 maakte.

In de tweede helft had Ajax het meeste balbezit, maar wist het pas in de slotfase de wedstrijd te beslissen. In de 85e minuut maakte Antony zijn tweede goal van de avond.