Ajax-Fortuna

Ajax heeft woensdagavond met 1-0 gewonnen van Fortuna Sittard in de Johan Cruijff Arena. Kenneth Taylor maakte in de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd.

Een moeizame start

Ajax begon de wedstrijd moeizaam en kwam in de eerste helft amper tot kansen. Fortuna Sittard speelde compact en verdedigde goed.

Taylor breekt de ban

In de 37e minuut was het Kenneth Taylor die de ban brak. Na een mooie combinatie met Steven Bergwijn schoot hij de bal hard in de hoek.

Na de rust speelde Ajax beter. De Amsterdammers kregen meer kansen, maar Fortuna Sittard bleef gevaarlijk in de counter.

Een belangrijke overwinning

De overwinning op Fortuna Sittard is een belangrijke voor Ajax. De Amsterdammers hebben nu 13 punten uit 5 wedstrijden en staan op de eerste plaats in de Eredivisie.

Complimenten voor Fortuna Sittard

Ondanks de nederlaag verdiende Fortuna Sittard een compliment. De Limburgers speelden goed en maakten het Ajax moeilijk.