All Blacks teen Argentinië

Die All Blacks en Argentinië het Saterdag in 'n toetswedstryd in Christchurch, Nieu-Seeland, te staan gekom. Dit was die eerste van drie wedstryde in die Rugbykampioenskap.

Die All Blacks het die wedstryd met 53-3 oortuigend gewen. Dit was hul grootste oorwinning oor Argentinië sedert 2003.

Die All Blacks het van die begin af beheer geneem en het in die eerste helfte vyf drieë gedruk. Rieko Ioane en Sevu Reece het albei twee drieë gedruk, terwyl Beauden Barrett ook 'n drie gedruk het.

Argentinë het in die tweede helfte 'n bietjie meer weerstand gebied, maar kon nie die All Blacks se verdediging breek nie. Die enigste punte wat hulle kon aanteken, was 'n strafdoel van Emiliano Boffelli.

Die All Blacks se oorwinning was 'n indrukwekkende vertoning van hul aanvallende vermoëns. Hulle het die bal goed hanteer en het baie gaping in die Argentynse verdediging gevind.

Die Argentynse span sal teleurgesteld wees met hul vertoning, maar hulle sal kan terugkyk na die wedstryd en baie waardevolle lesse leer.

Die All Blacks se oorwinning was 'n goeie begin van hul Rugbykampioenskap-veldtog. Hulle sal nou daarna uitsien om hul prestasie te verbeter wanneer hulle in die volgende wedstryd te staan kom teen Suid-Afrika.