Antwerpen FC - Cercle Brugge: een spannende match in het Bosuilstadion

De twee teams gingen de rust in met een 2-0 voorsprong voor Antwerp dankzij doelpunten van Gyrano Kerk en Tjaronn Chery. Na de rust probeerde Cercle Brugge terug te komen in de match, maar Antwerp bleef stevig op zijn benen staan en hield de overwinning vast. Met de drie punten klimt Antwerp naar de vijfde plaats in het klassement, terwijl Cercle Brugge op de twaalfde plaats blijft staan.
De match begon goed voor Antwerp, dat al na 19 minuten op voorsprong kwam. Kerk scoorde na een goede voorzet van Jan Vertonghen. Antwerp bleef het betere team en verdubbelde de voorsprong na 23 minuten. Chery scoorde deze keer na een goede combinatie met Vincent Janssen.
Cercle Brugge probeerde terug in de match te komen, maar Antwerp-doelman Sinan Bolat hield zijn doel schoon. In de tweede helft bleef Cercle aandringen, maar Antwerp bleef goed verdedigen en hield de overwinning vast.
Dit was een belangrijke overwinning voor Antwerp, dat nu vijfde staat in het klassement. Cercle Brugge staat op de twaalfde plaats en zal in de komende weken moeten proberen om punten te pakken.