Arsenal ødelægger Allions Premier League-debut

Aston Villa var en hård nød at knække, da de debuterede i Premier League i går aftes mod Arsenal, men til sidst var det The Gunners, der trak det længste strå med en 2-0 sejr.

Gabriel Martinelli åbnede scoringen for Arsenal midtvejs i første halvleg, og Bukayo Saka fordoblede føringen med et straffespark i anden halvleg. Villa kæmpede tappert hele kampen igennem, men formåede aldrig at skabe de helt store chancer til at udligne.
Det var en perfekt start på sæsonen for Arsenal, som jagtede en stabil start efter en skuffende sidste sæson. For Villa var det en skuffende debut, men de viste hvor meget potentiale der er i holdet.

Citat fra managerne

"Vi startede godt og fik et tidligt mål, hvilket gav os et godt udgangspunkt", sagde Arsenals manager Mikel Arteta efter kampen.
"Villa er et godt hold, og de gav os en hård kamp, men til sidst fortjente vi sejren", tilføjede han.

"Det var en hård kamp, og vi havde nogle gode chancer til at udligne", sagde Villas manager Steven Gerrard.
"Jeg er stolt af mine spillere, de kæmpede tappert hele kampen igennem", tilføjede han.