Arsenal - Brighton: City vil ikke lade sig rokke

I en kamp, der var præget af skader og kontroverser, formåede Arsenal at holde fast i deres plads i top fire ved at spille 1-1 mod Brighton. Leandro Trossard bragte gæsterne foran i første halvleg, men Bukayo Saka udlignede efter pausen.

Kampen blev spillet i et højt tempo, og begge hold havde chancer til at vinde det. Arsenal var imidlertid det mere dominerende hold, og de havde langt størstedelen af boldbesiddelsen. De var dog ikke i stand til at skabe mange klare muligheder, og de måtte nøjes med et point.

Brightons målmand Robert Sánchez var i storform i løbet af kampen, og han reddede flere gode chancer fra Arsenal. Han var især god til at komme hurtigt ud af sit mål og forhindre angriberne i at få en chance på mål.

Kampen var også præget af flere skader. Arsenals midtbanespiller Thomas Partey måtte udgå tidligt i kampen med en skade i låret, og han ser ud til at misse de næste par uger.

Brighton-forsvareren Ben White blev også skadet i kampen, og han måtte også udgå. Han ser ud til at misse de næste par uger med en skade i anklen.

Kampen var også præget af en kontroversiel hændelse mod slutningen af kampen. Arsenals Bukayo Saka blev tacklet af Brightons Marc Cucurella i straffesparksfeltet, og mange mente, at det var et straffespark. Dommeren tildelte dog ikke et straffespark, og beslutningen blev mødt med vrede fra Arsenal-spillerne.

Trods skaderne og kontroverserne spillede Arsenal en god kamp. De formåede at holde fast i deres plads i top fire, og de vil være sikre på at nå Champions League, hvis de vinder deres sidste kamp mod Tottenham.