Arsenal-Bayern: Et drama i tre akter

Det var en kamp, der havde alt. Dramatik, spænding og masser af mål. Arsenal og Bayern München gav os en fodboldkamp, som vi sent vil glemme.

Første halvleg var en jævnbyrdig affære. Begge hold havde deres chancer, men det var Arsenal, der kom foran først. Bukayo Saka satte bolden ind efter en flot assist fra Gabriel Martinelli.

Bayern kom dog stærkt tilbage i anden halvleg. Robert Lewandowski udlignede hurtigt, og så var det ellers Bayern, der dominerede kampen. Serge Gnabry og Leroy Sané scorede hver et mål, og pludselig var Arsenal bagud 3-1.

Men Arsenal gav ikke op. De kæmpede videre, og i det 89. minut reducerede Eddie Nketiah til 2-3.

Der var lagt op til en dramatisk afslutning, og den kom også.

I de sidste minutter af kampen fik Arsenal et straffespark. Pierre-Emerick Aubameyang tog ansvaret og scorede sikkert.

3-3! Arsenal havde udlignet i sidste øjeblik.

Det var et fantastisk resultat for Arsenal. De havde været bagud med 1-3, men de kæmpede sig tilbage og fik et point. Det viser, hvilket holdånd og moral holdet har.

Også for Bayern München var det et vigtigt resultat. De er stadig ubesejrede i Champions League, og de har et godt udgangspunkt inden returkampen i München.

Returkampen bliver spillet den 8. marts, og det bliver helt sikkert en spændende kamp. Begge hold vil gå efter sejren, så vi kan forvente endnu en dramatisk kamp.