Aston Villa - Brentford

Aston Villa og Brentford mødtes i dag til en spændende kamp på Villa Park. Med begge hold i god form var det ventet med spænding, hvem der ville trække det længste strå.
Kampen startede i højt tempo, og det var tydeligt, at begge hold gerne ville tage initiativet. Aston Villa havde de første chancer, men Brentford holdt stand og fik efterhånden arbejdet sig ind i kampen.
Midtvejs i første halvleg kom så kampens første scoring. Ollie Watkins gjorde det flot for Aston Villa og bragte hjemmeholdet foran. Brentford lod sig dog ikke slå ud og pressede på for udligningen.
Kort før pausen lykkedes det for Brentford at få hul på bylden. Ivan Toney udlignede, og holdene gik til pause med 1-1.
Anden halvleg fortsatte i samme høje tempo som første halvleg. Aston Villa var igen tæt på at komme foran, men Brentfords keeper, David Raya, spillede en stor kamp og holdt sit mål rent.
I stedet var det Brentford, der kom foran. Yoane Wissa scorede et flot mål og bragte gæsterne foran 2-1. Aston Villa pressede på for udligningen, men det var Brentford, der var farligst på kontra.
Kampen sluttede 2-1 til Brentford, der dermed tog en vigtig sejr i kampen om at undgå nedrykning. Aston Villa må derimod se sig slået for anden gang i sæsonen, og holdet har nu brug for en sejr i næste kamp for at komme tilbage på sporet.
  • Aston Villa tabte 1-2 hjemme til Brentford.
  • Ollie Watkins scorede for Aston Villa, mens Ivan Toney og Yoane Wissa scorede for Brentford.
  • Brentford tog en vigtig sejr i kampen om at undgå nedrykning.