Barcelona mot Valladolid

Barcelona slo Valladolid 3-0 i en kamp på Camp Nou lørdag. Lionel Messi scoret to mål og Antoine Griezmann scoret ett.

Det var Barcelonas fjerde seier på rad i La Liga, og de rykket opp til toppen av tabellen med Real Madrid.

Messi åpnet scoringen i det 29. minutt etter en assist fra Griezmann. Griezmann økte ledelsen til 2-0 i det 43. minutt etter et vakkert innlegg fra Messi.

Messi scoret sitt andre mål i kampen i det 75. minutt etter å ha slått en forsvarer og skutt i det nederste hjørnet.

Valladolid hadde få sjanser i kampen, og Barcelona var det dominerende laget.

• Barcelonas seier var deres fjerde på rad i La Liga
  • Messi scoret to mål og Griezmann scoret ett
  • Valladolid hadde få sjanser i kampen

Barcelonas neste kamp er mot Leganés på bortebane lørdag 15. februar.

Det er ingen tvil om at Barcelona er tilbake i form. De har vunnet fire på rad i La Liga og står nå på toppen av tabellen.

Messi var i strålende form mot Valladolid, og han scoret to mål og hadde en assist.

Griezmann gjorde også en god kamp, ​​og han scoret et fint mål for å doble Barcelonas ledelse.

Det er fortsatt mange kamper igjen i La Liga, men Barcelona viser virkelig tegn på å være i stand til å vinne tittelen.