Barselona – Manchester City

Wat een wedstrijd was dat! In de 1/8 finale van de Champions League stonden FC Barcelona en Manchester City tegenover elkaar. Het was een wedstrijd die alles had: spanning, drama, sensatie en uiteindelijk een winnaar.
Ik zat op het puntje van mijn stoel toen de wedstrijd begon. Barcelona begon sterk, maar City kreeg al snel voet aan de grond. De eerste helft was gelijkopgaand, met kansen voor beide teams. Maar het was Barcelona dat naar rust ging met een 1-0 voorsprong.
De tweede helft was nog spannender. City kwam sterk uit de kleedkamer en scoorde snel de gelijkmaker. Barcelona liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam terug met een prachtige goal. City gaf echter niet op en bleef druk zetten. In de slotfase van de wedstrijd scoorde City de winnende goal.
Het was een geweldige wedstrijd om te zien. Beide teams speelden fantastisch voetbal en gaven alles wat ze hadden. Uiteindelijk won Manchester City verdiend, maar Barcelona kan met opgeheven hoofd het veld verlaten.
Ik ben benieuwd naar de return in Manchester. Het belooft weer een geweldige wedstrijd te worden.