Bayern – Fribourg

Hoe is die match zaterdag verlopen? Ik was niet thuis, maar ik heb toch genoten van de samenvatting. Wat een spannende match was dat zeg! De eerste helft was al heel spannend, met kansen voor beide ploegen. Bayern was iets sterker, maar Fribourg hield goed stand.

In de tweede helft werd het nog spannender. Bayern kwam op voorsprong, maar Fribourg gaf niet op. Ze bleven knokken en kwamen zelfs op gelijke hoogte. Het was een prachtig doelpunt van Vincenzo Grifo. Bayern was daarna wat aangeslagen, maar ze kwamen toch weer terug in de wedstrijd. Ze kregen een strafschop en Robert Lewandowski maakte die onberispelijk binnen.

Daarna was het Bayern dat de betere kansen kreeg. Fribourg gaf niet op, maar ze konden niet meer scoren. De wedstrijd eindigde in 2-1 voor Bayern. Het was een verdiende overwinning, maar Fribourg had het Bayern heel moeilijk gemaakt.

Ik ben fan van Bayern, maar ik moet zeggen dat Fribourg een goede ploeg is. Ze hebben veel jonge spelers met veel talent. Ik denk dat ze nog veel mooie dingen kunnen laten zien dit seizoen.

Ik ben benieuwd naar de volgende wedstrijd van Bayern. Ze spelen dan tegen Barcelona. Dat wordt een echte test voor Bayern. Barcelona is een van de beste ploegen ter wereld. Ik hoop dat Bayern kan winnen, maar ik weet dat het heel moeilijk wordt.