Bayern München knuser Freiburg i sæsonåbneren

Bayern München sendte et tidligt varselskud til resten af Bundesligaen med en knusende 5-0-sejr over Freiburg i sæsonåbneren.

Robert Lewandowski var igen i målscorerhumør, da han headede Bayern i front efter bare 25 minutter. Alphonso Davies gjorde det til 2-0 kort før pausen, og Joshua Kimmich, Leroy Sané og Serge Gnabry tilføjede yderligere scoringer i anden halvleg.

Hjemmeholdet var presset helt fra starten, og Freiburgs målmand, Mark Flekken, blev bombarderet med skud. Bayern havde boldbesiddelsen i 72 % af kampen og havde 30 skud på mål mod Freiburgs syv.

"Vi vidste, at Freiburg ville komme ud hårdt, men vi fik kontrolleret kampen fra starten," sagde Bayern-træner Julian Nagelsmann efter kampen. "Vi skabte mange chancer og tog vores chancer."

Lewandowskis mål var hans 280. i Bundesligaen, og det bragte ham på niveau med legenden Klaus Fischer på ottendepladsen over de bedste målscorere nogensinde i ligaen.

Davies' mål var et smukt stykke solospil. Han modtog bolden på venstrekanten, skar ind i banen og fyrede et lavt skud ned i det lange hjørne.

Kimmich, Sané og Gnabry tilføjede alle flotte mål i anden halvleg, da Bayern fortsatte med at dominere. Det var en aldeles overbevisende præstation fra de forsvarende mestre, der ser ud til at være i god form forud for den nye sæson.

Freiburg var ikke uden chancer, men de kunne ikke hamle op med Bayers kvalitet. De vil være skuffede over at have tabt så stort, men de vil trække sig tilbage og lære af denne oplevelse.

Alt i alt var det en succesfuld sæsonåbning for Bayern München. De leverede en stærk præstation og sendte et klart budskab til deres konkurrenter om, at de er fast besluttede på at genvinde Bundesliga-titlen.