Bayern mot Köln

Heja Bayern!
Jag är ett stort Bayern München-fan och jag har alltid velat se dem spela live. Jag fick äntligen chansen när de spelade mot Köln på Allianz Arena.
Jag anlände till arenan tidigt och tog min plats på läktaren. Atmosfären var elektrisk och jag kunde knappt vänta på att matchen skulle börja. När lagen kom in på planen möttes de av en rungande applåd.
Matchen började i ett rasande tempo och båda lagen skapade chanser. Bayern München tog ledningen i den 20:e minuten genom ett mål av Robert Lewandowski. Köln kvitterade dock bara några minuter senare.
Bayern München fortsatte att pressa på och i den 35:e minuten gjorde Thomas Müller 2-1. Köln gav dock inte upp och i den 60:e minuten kvitterade de igen.
Matchen böljade fram och tillbaka och det var spännande ända till slutet. Bayern München fick en straff i den 85:e minuten och Lewandowski gjorde sitt andra mål för kvällen. Bayern München höll ut och vann matchen med 3-2.
Jag hade en fantastisk kväll på Allianz Arena. Det var en oförglömlig upplevelse att se Bayern München spela live. Jag rekommenderar verkligen att se Bayern München spela live om du har chansen.