Bayern slår Arsenal i Champions League

I går aftes spillede Bayern München mod Arsenal i Champions League. Det var en spændende kamp, ​​som Bayern endte med at vinde 2-0.

Kampen startede godt for Bayern. De var i stand til at kontrollere boldbesiddelsen og skabe flere chancer. I det 25. minut scorede Robert Lewandowski det første mål for Bayern. Han fik en god bold af Thomas Müller og scorede sikkert. Bayern fortsatte med at presse på, men de var ikke i stand til at score flere mål i første halvleg.

I anden halvleg kom Arsenal mere ind i kampen. De var i stand til at skabe flere chancer, men de var ikke i stand til at score. Bayern var mere effektiv i angrebet, og i det 75. minut scorede Kingsley Coman det andet mål for Bayern. Han fik en god bold af Serge Gnabry og scorede sikkert.

Bayern vandt kampen 2-0 og tog dermed et stort skridt mod kvartfinalen. Arsenal har nu et svært job at gøre i returkampen. De skal vinde med mindst to mål for at gå videre.

Det var en stor sejr for Bayern. De spillede godt og fortjente at vinde. De er nu favoritter til at gå videre til kvartfinalen. Arsenal skal spille meget bedre i returkampen, hvis de vil have nogen chance for at gå videre.

Det var en fornøjelse at se Bayern spille i går aftes. De er et af verdens bedste hold. Jeg kan ikke vente med at se dem spille igen.