Het zonnetje schijnt in Rotterdam, waar Feyenoord en Heracles Almelo het tegen elkaar opnemen. Beide ploegen hebben nog kans op Europees voetbal, dus er staat veel op het spel.

Feyenoord-Heracles

De eerste helft

Feyenoord begint sterk aan de wedstrijd en creëert al snel enkele kansen. In de 15e minuut is het raak: Orkun Kökçü schiet de bal prachtig in de kruising. Heracles komt daarna wat beter in de wedstrijd, maar kan geen echte vuist maken.

De tweede helft

In de tweede helft is het spelbeeld hetzelfde. Feyenoord blijft de bovenliggende partij en creëert opnieuw enkele kansen. In de 60e minuut is het opnieuw Kökçü die scoort, dit keer met een kopbal. Heracles kan geen antwoord geven en Feyenoord wint de wedstrijd met 2-0.