Bochum Bayern

I går aftes var der kamp mellem Bochum og Bayern München. Det var en rigtig spændende kamp, som Bochum endte med at vinde 4-2.

Kampen startede godt for Bayern, som scorede det første mål i det 9. minut. Men Bochum kom tilbage og scorede to mål inden pausen, så de gik til pause med en føring på 2-1.

I anden halvleg fortsatte Bochum med at presse på, og de scorede to mål mere, inden Bayern fik reduceret en enkelt gang.

Sejren betyder, at Bochum nu er nummer fem i tabellen, mens Bayern er nummer otte.

Det var en meget vigtig sejr for Bochum, som nu har fået lidt luft til nedrykningsstregen.

Kampen var også en stor oplevelse for de mange fans, der var mødt op på stadion.

Stemningen var helt fantastisk, og der blev sunget og råbt i hele kampen.

Det var en rigtig god aften for Bochum-fansene, og de kan nu se frem til de næste kampe med fornyet optimisme.