Brann Go Ahead Eagles

Brann og Go Ahead Eagles møttes i en treningskamp på La Manga 22. januar 2023. Brann vant kampen 2-0. Målene ble scoret av Mathias Rasmussen og Aune Heggebø.

Brann tok ledelsen etter 25 minutter da Mathias Rasmussen headet ballen i mål etter et innlegg fra Felix Horn Myhre. Go Ahead Eagles hadde noen gode sjanser til å utlikne, men de klarte ikke å score. I andre omgang økte Brann ledelsen etter 65 minutter da Aune Heggebø scoret på straffe.

Dette var Branns første seier i vinterens treningskamper. Laget har tidligere spilt uavgjort mot Aalesund og tapt mot Vålerenga.

Brann skal spille sin neste treningskamp mot Rosenborg på Marbella 29. januar.

Go Ahead Eagles er et nederlandsk fotballag som spiller i Eredivisie, den øverste divisjonen i Nederland. Laget holder til i byen Deventer.

Brann og Go Ahead Eagles har aldri møttes i en offisiell kamp før.

Brann er et norsk fotballag som spiller i Eliteserien, den øverste divisjonen i Norge. Laget holder til i byen Bergen.