Brann Lillestrøm

Brann gjestet Lillestrøm på Åråsen stadion, og det var duket for et oppgjør med mye historie. Lillestrøm har vunnet serien fem ganger, mens Brann har fire seriegull. De to lagene har også møttes i cupfinalen ved to anledninger, der Lillestrøm vant i 1977 og Brann i 1976.

Det var Lillestrøm som kom best igang på hjemmebane. De hadde et par store sjanser før Brann tok grep om kampen. Brann skapte også flere gode muligheter, men det var målløst til pause.

Etter hvilen fortsatte Brann å dominere banespillet. De presset Lillestrøm høyt og skapte flere store sjanser. Det var imidlertid Lillestrøm som skulle ta ledelsen. På en corner stanget Gjermund Åsen inn 1-0.

Brann fortsatte å presse på, og de fikk sin utligning ti minutter før slutt. En innlegg fra Fredrik Haugen fant hodet til Aune Heggebø, som headet inn 1-1.

Kampen ebbet ut med 1-1, og begge lag måtte ta til takke med ett poeng.

Brann-trener Kåre Ingebrigtsen var ikke helt fornøyd med resultatet, men han var likevel stolt av spillerne sine.

- Vi spilte en god kamp, og vi skapte mange sjanser. Det er synd at vi ikke klarte å få med oss alle tre poengene, men vi skal ta med oss det positive fra denne kampen og jobbe videre, sa Ingebrigtsen.

Lillestrøm-trener Geir Bakke var fornøyd med ett poeng.

- Vi møtte et godt Brann-lag, og vi er fornøyd med å ta ett poeng på hjemmebane. Vi har en tøff kamp foran oss neste helg, men vi skal være klare, sa Bakke.

Brann møter Vålerenga hjemme i neste kamp, mens Lillestrøm skal møte Rosenborg borte.