Brentford - Crystal Palace

Brentford og Crystal Palace mødtes på Brentford Community Stadium i Premier League i går aftes. Kampen endte uafgjort 1-1, hvilket giver begge hold et point i kampen om at undgå nedrykning.

Brentford kom godt fra start og bragte sig foran efter 20 minutter, da Yoane Wissa scorede. Crystal Palace kæmpede dog tilbage og udlignede i anden halvleg takket være et mål af Wilfried Zaha. Begge hold havde chancer for at vinde kampen i slutningen, men ingen af holdene kunne finde et sejrsmål.

Resultatet betyder, at Brentford nu ligger på 15. pladsen i Premier League med 20 point, mens Crystal Palace ligger på 12. pladsen med 24 point. Begge hold har stadig en del arbejde at gøre, hvis de vil sikre sig overlevelse i Premier League, men uafgjort i går aftes var et skridt i den rigtige retning.

Det var en underholdende kamp, som blev set af en stor skare på Brentford Community Stadium. Atmosfæren var elektrisk, og begge hold blev mødt med stor opbakning fra deres fans.

Jeg nød virkelig kampen og synes, at begge hold spillede godt. Jeg er sikker på, at begge hold kan være tilfredse med det ene point, og jeg ser frem til at se dem spille igen i næste runde af Premier League.