Brentford vs Ipswich Town

'n Beeswarmf en 'n Tractorboys ontmoet op die veld
Gister het omtrent 16h15 afskop tussen Brentford en Ipswich Town op die Gtech Community Stadium. Dit was 'n spannende stryd met baie opwinding en dramatiese oomblikke.
Die eerste helfte het goed begin vir Ipswich Town, met Sammie Szmodics wat die eerste doel in die 28ste minuut geskiet het. George Hirst het 'n paar minute later die telling 2-0 gemaak. Brentford het teruggeveg met 'n doel deur Yoane Wissa net voor halftyd.
Die tweede helfte het net so opwindend begin, met Bryan Mbeumo wat in die 51ste minuut 'n strafdoel behaal het vir Brentford. In die 69ste minuut het Harry Clarke van Ipswich Town 'n rooi kaart ontvang, wat Brentford se kanse om te wen, aansienlik verbeter het. Liam Delap het in die 86ste minuut vir Ipswich Town gelykgemaak, maar Mbeumo het die wenbal in die bykomende tyd geskiet, wat Brentford 'n 4-3 oorwinning besorg het.
Die wedstryd was 'n goeie vertoning van beide spanne, maar Brentford het uiteindelik danksy hul veerkragtigheid en vasberadenheid gewen. Die byeenkoms was 'n opwindende geleentheid vir die ondersteuners en 'n belangrike oorwinning vir Brentford in hul soeke na Premierliga-glorie.