Brighton vs Wolves: Die Seagulls vlieg hoog bo die Wolves

Die Amex-stadion het gisteroggend tot 'n byenes gaan geswaai toe Brighton & Hove Albion met 2-0 teen Wolverhampton Wanderers geseëvier het, danksy doele deur Danny Welbeck en Evan Ferguson.
Brighton het sterk begin en die openingsdoel het vroeg in die eerste helfte gekom toe Welbeck 'n fout deur Wolves se verdediging uitgebuit het. Die Seagulls het hul voorsprong met 'n tweede doel deur Ferguson in die tweede helfte verseker, wat 'n sterk vertoning van die tuisspan beklink het.
Wolves het 'n paar goeie kanse gehad, maar hulle kon nie die doelwit vind nie. Rayan Aït-Nouri en Matheus Cunha het in die doodsnikke van die wedstryd doele aangeteken, maar dit was te laat om die uitslag te verander.
Die oorwinning neem Brighton op na die sewende plek op die Premierliga-ranglys, terwyl Wolves onder aan die tabel bly. Dit was 'n belangrike oorwinning vir die Seagulls, wat hul goeie seisoensbegin voortgesit het.
Welbeck het gesê hy is "baie bly" met die span se vertoning. "Ons het hard gewerk en goed gespeel," het hy gesê. "Ons is baie bly met die drie punte."
Ferguson het ook sy tevredenheid uitgespreek met die span se optrede. "Dit was 'n goeie spanpoging," het hy gesê. "Ons het almal hard gewerk en ons het die beloning gekry."
Brighton sal volgende na Londen reis om Chelsea te pak, terwyl Wolves tuis teen Aston Villa sal wees.