RKC Waalwijk en Vitesse laten punten liggen in Waalwijk

^ ^

Spannend duel eindigt in gelijkspel

RKC Waalwijk en Vitesse hebben zaterdagavond in Waalwijk de punten gedeeld. In een spannend duel eindigde het 2-2.

De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Michiel Kramer. Vitesse kwam echter nog voor rust terug in de wedstrijd door een treffer van Lois Openda.

Na de rust was het Vitesse dat de betere kansen kreeg, maar RKC bleef loeren op de counter. In de 75e minuut was het opnieuw Kramer die scoorde, waardoor RKC weer op voorsprong kwam.

Vitesse bleef echter aandringen en in de slotfase wist Thomas Buitink alsnog de gelijkmaker te maken.

Kramer schittert met twee doelpunten

Michiel Kramer was de uitblinker aan de kant van RKC Waalwijk. De spits scoorde twee prachtige doelpunten en was een constante dreiging voor de verdediging van Vitesse.

Vitesse blijft ongeslagen

Ondanks het gelijkspel blijft Vitesse ongeslagen in de Eredivisie. De Arnhemmers staan na zes speelrondes op de vijfde plaats, met twaalf punten. RKC Waalwijk staat op de elfde plaats, met acht punten.