Bryne mot Vålerenga: En fotballkamp for historiebøkene

Spenningen var til å ta og føle på da Bryne og Vålerenga møttes til dyst på Bryne Stadion i går kveld. Det som skulle bli en kamp for historiebøkene, levde opp til alle forventninger og vel så det.
Bryne startet kampen best og tok tidlig ledelsen ved Sondre Norheim. Vålerenga svarte imidlertid raskt og utlignet ved Veton Berisha. Kampen bølget frem og tilbake, og begge lag hadde sine sjanser.
Det var likevel Vålerenga som skulle ta ledelsen igjen før pause. Et flott angrep endte med at Henrik Bjørdal satte ballen i mål. Bryne kom imidlertid sterkt tilbake etter pause, og utlignet ved Simen Næss.
Kampen så ut til å gå mot uavgjort, da Vålerenga fikk en gyllen mulighet på overtid. Et innlegg fra Osame Sahraoui fant frem til innbytteren Seedy Jatta, som på elegant vis headet ballen i mål. Dermed vant Vålerenga 3-2 i en kamp som vil bli husket lenge.
Dette var Vålerengas tredje strake seier i OBOS-ligaen, og de topper nå tabellen med fem poeng. Bryne ligger på en respektabel åttendeplass med ti poeng.
Det var en fantastisk kamp å få med seg, og begge lag fortjener skryt for innsatsen. Bryne viste at de hører hjemme i OBOS-ligaen, og Vålerenga befestet sin posisjon som et topplag.
Det blir spennende å se hvordan disse to lagene gjør det videre i sesongen. Bryne har alle muligheter til å kjempe om opprykk, mens Vålerenga er en klar kandidat til å vinne serien.