Chelsea mod Nottingham Forest

Chelsea mod Nottingham Forest i Premier League var en kamp mellem to hold, der kæmpede for at nå deres mål. Chelsea jagtede sejren for at komme tættere på top fire, mens Nottingham Forest kæmpede for at undgå nedrykning.
Spillet startede med, at Chelsea dominerede boldbesiddelsen og skabte flere chancer. De havde dog svært ved at bryde igennem Nottingham Forests forsvar. Gæsterne var farlige på kontraangreb, og de tog føringen midtvejs i anden halvleg, da Chris Wood scorede.
Chelsea svarede hurtigt tilbage, da Noni Madueke udlignede kun få minutter senere. Spillet blev derefter mere åbent, og begge hold havde chancer for at vinde det. Chelsea havde dog det meste af boldbesiddelsen, og de skabte de bedste chancer. De kunne dog ikke finde et vindende mål, og kampen endte 1-1.
Det var et skuffende resultat for Chelsea, der gik glip af chancen for at komme tættere på top fire. Det var dog et vigtigt point for Nottingham Forest, der bevægede sig væk fra nedrykningszonen.
Kampen var også præget af en kontroversiel hændelse, hvor James Ward-Prowse blev udvist for en tackling på Kai Havertz. Beslutningen var hård, og den blev mødt med vrede fra Southampton-manager Nathan Jones.
På trods af kontroversen var kampen en god reklame for Premier League. Det var en tæt kamp, ​​der kunne have givet begge hold en sejr. I sidste ende var det Chelsea, der var mest skuffet, da de gik glip af chancen for at komme tættere på top fire.