Chelsea teen Nottingham Forest

Die Premier League-seisoen is weer in volle gang en Chelsea het die legendariese buitemuurwedstryd teen Nottingham Forest hanteer. Na 'n opwindende en spannende stryd het Chelsea met 3-1 geseëvier.
Soos wat die gehore op die punt van hul stoele gehad het, het Hakim Ziyech die telling vir Chelsea oopgemaak met 'n voortreflike doel in die 25ste minuut. Hy het die bal met omsigtigheid hanteer en verby die Forest-doelwagter geskiet.
Chelsea het fort beset en hul voorsprong verdubbel in die 55ste minuut. Dié keer was dit Kai Havertz wat die doel gehaal het. Die Duitse aanvaller is bo-op die bal beland en het dit pragtig in die hoek geplant.
Forest het nie moed opgegee nie en het een teruggekry in die 65ste minuut. Taiwo Awoniyi het van naby af gemotiveer en die gaping gehalveer.
Chelsea het egter nie hul voete van die gaspedaal afgetrek nie en het in die 75ste minuut weer geslaan. Timo Werner het 'n ongelooflike individuele poging aangewend om die telling 3-1 te maak. Hy het drie verdedigers verbygedribbel en die bal reguit in die net gesit.
Die oorwinning het Chelsea bo-aan die Premier League-ranglys geplaas en hulle in die kollig vir die titel geplaas. Die span het nou 19 punte uit sewe wedstryde, een voorsprong op Manchester City.
Aan die ander kant van die spektrum het die nederlaag Nottingham Forest in die onderste helfte van die ranglys gelaat. Die span het nou net 7 punte uit sewe wedstryde, wat hulle in die 15de posisie plaas.
Dit was 'n wonderlike dag vir Chelsea en hul aanhangers. Die span het excellent gespeel en verdien die oorwinning. Nottingham Forest het nie na hul beste vertoon nie, maar het steeds geveg tot die einde.
Die Premier League-seisoen beloof om opwindend te wees, en ons kan nie wag om te sien wat die res van die seisoen inhou nie.