Chelsea vs Barrow: 'n voorsprong van 2-0 ná 15 minute

Chelsea het Dinsdagaand in hul Carabao Cup-wedstryd met 4-1 teen Barrow geseëvier. Die Blues het 'n sterk begin gemaak en het teen rustyd met 2-0 voorgeloop danksy doele deur Christopher Nkunku (2).

• Chelsea het die telling in die 4de minuut oopgemaak toe Nkunku 'n pas van Hakim Ziyech huis toe gestuur het.
  • Die Franse aanvaller het in die 15de minuut weer toegeslaan, hierdie keer met 'n skitterende hakbalskoot.
  • Barrow het in die 55ste minuut 'n troosdoel deur Josh Gordon aangeteken, maar Chelsea het daarna die wedstryd met nog twee doele deur Romelu Lukaku (65') en Kai Havertz (75') beslis.
  • Die oorwinning verseker Chelsea se plek in die vierde ronde van die Carabao Cup, waar hulle die huidige kampioen Manchester City kan tref.

Dit was Chelsea se eerste wedstryd sedert die onlangse aanstelling van Graham Potter as nuwe hoofafrigter. Die voormalige Brighton-baas sal tevrede wees met die vertoning van sy span, veral in die eerste helfte.

Barrow, van die League Two-liga, het goed geveg, maar hulle was uiteindelik geen gelyke vir die Premierliga-reus nie. Dit was egter 'n goeie dag vir die klub uit die noordweste van Engeland, wat die geleentheid gehad het om teen een van die beste spanne in die wêreld te speel.

Chelsea sal nou na hul volgende Premierliga-wedstryd uitsien, wat Saterdag teen Fulham gespeel word. Barrow sal hul fokus verskuif na 'n Liga Twee-wedstryd teen Leyton Orient op dieselfde dag.