Crystal Palace mot Man City

Sånn der! Det som ikke skulle skje, skjedde likevel. Crystal Palace vant kveldens kamp mot Manchester City med 2-1
på Selhurst Park.

Ingen hadde forventet dette, ikke engang den mest ihuga Crystal Palace-fanen. Manchester City er tross alt et av de beste lagene i verden, og de har ikke tapt en kamp i Premier League denne sesongen. Men i kveld var det altså lille Crystal Palace som stakk av med seieren.

Kampen startet jevnt, og begge lag hadde sine sjanser. Men det var Crystal Palace som tok ledelsen etter 20 minutter. Wilfried Zaha fikk ballen på kanten av 16-meteren, og han klinket den i mål med et herlig skudd.

Man City fortsatte å presse på, men de klarte ikke å skape de store sjansene. Crystal Palace forsvarte seg heroisk, og de klarte å holde unna helt til pause.

I andre omgang fortsatte Man City å dominere, men de klarte fortsatt ikke å få ballen i mål. Crystal Palace lå lavt og kontret, og de var farlige på overganger.

Etter 70 minutter fikk Crystal Palace en gyllen mulighet til å øke ledelsen. Jordan Ayew fikk ballen alene med keeper, men han klarte ikke å sette ballen i mål.

Man City fortsatte å presse på, og de fikk endelig uttelling etter 85 minutter. Kevin De Bruyne slo en nydelig pasning til Erling Haaland, og han headet ballen i mål.

Man City fortsatte å presse på i sluttminuttene, men Crystal Palace klarte å holde unna. Og dermed tok de en helt utrolig seier mot et av verdens beste lag.

Dette var en stor dag for Crystal Palace. De viste at de kan slå hvem som helst, og de ga fansen sin en opplevelse de sent vil glemme.

Patrick Vieira fortjener stor ros for jobben han har gjort med Crystal Palace. Han har fått laget til å tro på seg selv, og han har gjort dem til et vanskelig lag å slå.

Nå gjenstår det å se om Crystal Palace kan fortsette den gode formen i ukene og månedene som kommer. De har vist at de har potensial til å være et topplag, og nå er det opp til dem å bevise at de kan holde seg der.

Uansett hva som skjer videre, vil denne seieren alltid bli husket som en av de største i Crystal Palaces historie.