Crystal Palace vs Leicester City: 'n Karakterskets

Die twee Londense spanne, Crystal Palace en Leicester City, het Saterdag op Selhurst Park teen mekaar uitgesak vir 'n Premierliga-wedstryd wat vol was met dramatiese oomblikke en onverwagte wendings.
Die wedstryd het afgeskop met 'n vinnige tempo, albei spanne het aangeval met doelgerigte voorwaartse balle en vasberade verdediging. Crystal Palace het egter die eerste bloed getrek in die 21ste minuut toe Jamie Vardy 'n fout deur die Eagles-verdediging uitgebuit het om die besoekers met 1-0 voor te sit.
Maar die gasheer was nie van plan om dit soos 'n nederlaag te laat lê nie. Die span het teruggeveg met hernude energie, en dit was Jean-Philippe Mateta wat in die 47ste minuut die gelykopmaker aangeteken het. Die Franse spits het 'n pragtige afwerking aan die einde van 'n vinnige aanval gemaak, wat die stemme van die tuisskare in 'n luide applous laat losbars het.
Die wedstryd het voortgegaan om te swaai heen en weer, met albei spanne wat kans na kans geskep het. Stephy Mavididi het Leicester City in die 46ste minuut weer die leiding gegee, maar Mateta het sy tweede doel van die wedstryd aangeteken in die 90ste minuut om die stryd in 'n spannende doodsnik te stuur.
Toe die eindfluitjie aangeteken word, was die telling 2-2 en het albei spanne 'n punt van die wedstryd weggeneem. Crystal Palace sal tevrede wees met die punt, veral na die teleurstellende begin van die seisoen, terwyl Leicester City teleurgesteld sal wees dat hulle nie die oorwinning kon verseker nie.
Desnieteenstaande was die wedstryd 'n testament van die mededingende aard van die Premierliga, waar enige span enige ander span op enige dag kan verslaan. Dit is sekerlik 'n wedstryd wat vir 'n lang tyd deur die ondersteuners van albei spanne onthou sal word.