Empoli – Neapel

Als je een fan bent van Serie A, dan heb je ongetwijfeld de wedstrijd tussen Empoli en Napoli gezien. Het was een spannende wedstrijd met veel doelkansen, maar uiteindelijk won Napoli met 1-0 dankzij een doelpunt van Khvicha Kvaratskhelia in de 63e minuut.

Empoli begon goed aan de wedstrijd en creëerde verschillende kansen in de eerste helft. De beste kans kwam na 20 minuten, toen Nedim Bajrami alleen voor de doelman van Napoli verscheen, maar zijn schot ging net naast.

Napoli werd sterker naarmate de eerste helft vorderde en kreeg zelf ook enkele goede kansen. De grootste kans kwam vlak voor rust, toen Hirving Lozano een vrije trap op de paal schoot.

De tweede helft was net zo spannend als de eerste, en beide teams kregen kansen om te scoren. Empoli had de grootste kans in de 55e minuut, toen Liam Henderson alleen voor de doelman verscheen, maar zijn schot werd geblokt.

Napoli scoorde uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd in de 63e minuut. Na een handsbal van Empoli's Petar Stojanović kreeg Napoli een strafschop. Kvaratskhelia nam de strafschop en scoorde koelbloedig.

Empoli probeerde nog wel terug te komen in de wedstrijd, maar het lukte niet. Napoli hield stand en won met 1-0.

De overwinning van Napoli bracht hen naar de eerste plaats in de Serie A, terwijl Empoli op de tiende plaats bleef staan.

Het was een geweldige wedstrijd om te volgen, en het was fijn om te zien dat Napoli uiteindelijk de overwinning kon pakken.

Ik ben benieuwd wat jullie van de wedstrijd vonden. Laat het me weten in de reacties!