Engeland - Spanje

Wat een wedstrijd! Engeland en Spanje speelden een bloedstollende wedstrijd die uiteindelijk eindigde in een 2-2 gelijkspel. Beide teams hadden hun kansen, maar uiteindelijk was het Spanje dat aan het langste eind trok.

De wedstrijd begon met een snelle start van Engeland. De Engelsen hadden het meeste balbezit en creëerden de beste kansen. In de 15e minuut was het Raheem Sterling die de score opende met een prachtig schot in de kruising.

Spanje kwam echter snel terug in de wedstrijd. In de 25e minuut maakte Sergio Ramos gelijk met een kopbal uit een corner. De Spanjaarden bleven druk zetten en in de 35e minuut was het Isco die de 2-1 maakte met een schitterende solo.

In de tweede helft probeerde Engeland terug te komen in de wedstrijd. De Engelsen hadden veel balbezit, maar ze slaagden er niet in om echte kansen te creëren. Spanje speelde geduldig en wachtte op zijn moment om toe te slaan. In de 85e minuut was het Dani Carvajal die de 3-1 maakte met een schot in de verre hoek.

Engeland leek verslagen, maar in de 90e minuut was het Harry Kane die de 3-2 maakte met een penalty. De Engelsen hadden nog één kans om gelijk te maken, maar de kopbal van Harry Maguire ging net naast.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Spanje was de betere ploeg over de hele wedstrijd, maar Engeland toonde veel veerkracht en vocht tot het einde. Het was een geweldige wedstrijd om te zien en het is duidelijk dat beide teams tot de favorieten behoren om het EK te winnen.

Wat was jouw favoriete moment van de wedstrijd?