Färjestad krossar Rögle - se målen här

Färjestad vann över Rögle i ett efterlängtat möte på hemmaplan. Här är målen som ledde till Färjestads seger.

Första målet:

Färjestad tog ledningen i matchen efter bara tre minuters spel. Michael Lindqvist gjorde mål efter en snygg passning från Marcus Nilsson.

Andra målet:

Fyra minuter senare utökade Färjestad till 2-0. Den här gången var det Joakim Nygård som hittade rätt, assisterad av Linus Johansson.

Tredje målet:

I slutet av första perioden gjorde Färjestad 3-0. Johan Ryno fick pucken i slottet och avfyrade ett skott som gick rakt in i mål.

Fjärde målet:

Färjestad fortsatte att dominera i andra perioden. Mikael Wikstrand gjorde 4-0 efter en passning från Gustav Rydahl.

Femte målet:

I slutet av andra perioden gjorde Färjestad 5-0. Den här gången var det Jesper Fast som hittade rätt, assisterad av Michael Lindqvist.

Sjätte målet:

Färjestad avslutade målskyttet i tredje perioden genom att göra 6-0. Målet gjordes av Linus Johansson, assisterad av Joakim Nygård.

Analys:

Färjestad var det klart bättre laget i matchen och förtjänade segern. Rögle hade svårt att skapa några riktigt farliga chanser och hade ingen chans att komma tillbaka i matchen.

Segern innebär att Färjestad nu är uppe på en andraplats i tabellen, medan Rögle ligger på en åttondeplats.

Highlights:
  • Se alla målen från matchen här.
Citat:

"Vi spelade väldigt bra i dag. Vi var disciplinerade i försvaret och skapade många chanser i anfallet", säger Färjestads tränare Tomas Mitell.

"Vi var inte tillräckligt bra i dag. Vi måste spela bättre om vi ska vinna matcher", säger Rögles tränare Cam Abbott.