Ferencváros - Tottenham

]]>Ferencváros og Tottenham mødtes i en spændende Europa League-kamp torsdag aften. Ferencváros, der spillede på hjemmebane, gav alt, men Tottenham viste sig at være for stærke. Kampen endte 1-2 til Tottenham, der dermed tog alle tre point med hjem.

Ferencváros kom godt fra start og havde flere gode muligheder i kampens indledning. Tottenham var dog også farlige, og efter 23 minutter bragte Pape Sarr gæsterne foran. Ferencváros kæmpede videre, men det lykkedes ikke at få udlignet før pausen.

I anden halvleg fortsatte Ferencváros med at presse på, men det var Tottenham, der fik scoret igen. Efter 86 minutter øgede Brennan Johnson føringen til 2-0. Ferencváros fik til sidst scoret et trøstmål ved Barnabás Varga i kampens sidste minut, men det var ikke nok til at få point.

Tottenham-manager Antonio Conte var glad for sejren, men erkendte, at Ferencváros havde givet dem en hård kamp.

"De spillede godt og gav os en hård kamp," sagde Conte.

"Jeg er glad for, at vi fik sejren, men vi ved, at vi skal forbedre os, hvis vi vil gå hele vejen i denne turnering."

Ferencváros-manager Stanislav Cherchesov var skuffet over resultatet, men stolt af sit holds præstation.

"Vi spillede en god kamp, men Tottenham var bare bedre end os i dag," sagde Cherchesov.

"Jeg er stolt af mine spillere for deres indsats, og vi vil arbejde hårdt for at forbedre os fremover."