Feyenoord Maakt Er Weer Een Spektakel Van

*
Verloop van de wedstrijd

Afgelopen zondag was het weer raak, Feyenoord speelde tegen Heracles. En zoals we gewend zijn van de Rotterdamse club, was het weer een waar spektakel. Al in de eerste minuut kwam Feyenoord op voorsprong door een doelpunt van Steven Berghuis. Maar Heracles liet zich niet zomaar kisten en kwam al snel terug door een treffer van Rai Vloet.

De tweede helft was minstens zo spannend als de eerste. Feyenoord kwam opnieuw op voorsprong door een doelpunt van Luis Sinisterra, maar Heracles gaf opnieuw niet op en kwam weer terug door een doelpunt van Thomas Bruns.

In de slotfase van de wedstrijd kreeg Feyenoord een penalty, die werd benut door Nicolai Jørgensen. Hiermee leek de wedstrijd beslist, maar Heracles bleef vechten en kwam nog tot 3-3 door een doelpunt van Rai Vloet.