Finland vs Engeland

Dit pas afgelope Sondag het Finland en Engeland kragte op die sokkerveldgemeet. Finland, die tuisspan, het 'n belowende begin gemaak en het besit van die bal vir 'n groot deel van die eerste helfte behou, maar Engeland het gewys dat hulle nie vir niks die gunstelinge was nie. Hulle het vinnig begin druk op Finland se verdediging plaas en kort voor rustyd het Jack Grealish die besoekers met 'n doel voorgespring.
In die tweede helfte het Engeland hul oorheersing voortgesit en het hulle verskeie geleenthede gehad om hul voorsprong uit te brei. Maar die Finse verdediging het goed gehou en het Engeland daarvan weerhou om nog 'n doel aan te teken. Uiteindelik het Engeland met 1-0 gewen en het boaan die UEFA Nasiesliga-groep B2-ranglys geëindig.
Finland sal teleurgesteld wees dat hulle nie 'n punt uit die wedstryd kon wegstap nie, maar hulle kan trots wees op hul prestasie. Hulle het teen een van die beste spanne in die wêreld gespeel en het hulle laat sweet vir hul oorwinning. Engeland sal intussen bly wees met die drie punte en sal met vertroue in hul volgende wedstryd gaan.
Dit was 'n opwindende wedstryd om te kyk en dit het gewys dat beide Finland en Engeland twee baie talentvolle spanne is. Ek is seker ons sal in die toekoms nog baie goeie wedstryde tussen hierdie twee spanne sien.