Genk - Antwerp

Zoals altijd heb ik weer een klein verslagje geschreven over de wedstrijd van eergisteren. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 2-0, dus dat was leuk. Ik had al wel gehoopt dat we zouden winnen. Gezien het feit dat we thuis speelden en de laatste tijd goed in vorm zijn, was dat niet zo’n gekke gedachte.
Maar eerst het begin. Ik vertrok samen met mijn vrienden en zoon naar Genk. En dat allemaal met de auto, want die is lekker warm met dit koude weer. Het was weer eens een poosje geleden dat we met de auto gingen, dus het was erg gezellig. We zongen zelfs liedjes en maakten elkaar aan het lachen.
Eenmaal aangekomen gingen we direct richting het stadion. Het was best druk daar, maar wij konden nog net op tijd een parkeerplaats vinden. We liepen naar binnen en zaten eenmaal in het stadion. De wedstrijd begon vrij goed. Genk begon sterk, maar Antwerp gaf zich niet zomaar gewonnen.
In de eerste helft scoorde El Khannouss de 1-0 voor Genk. Dat zorgde voor veel vreugde bij de supporters. We waren allemaal blij dat we op voorsprong stonden. Na de goal ging het spel nog even door, maar er werden geen doelpunten meer gemaakt.
In de tweede helft was het weer Genk dat het betere van het spel had. Ze creëerden verschillende kansen, maar scoren lukte maar niet. Totdat Paintsil in de 75e minuut de 2-0 maakte. Dat was echt een opluchting, want Antwerp begon steeds dichter bij onze goal te komen.
Na de 2-0 was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Er gebeurde niet veel meer en uiteindelijk floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. We waren allemaal erg blij met de overwinning. We hebben hiermee een belangrijke stap gezet in de strijd om het kampioenschap.
Ik kijk alweer uit naar de volgende wedstrijd. We spelen dan uit tegen Club Brugge. Dat wordt vast een mooie wedstrijd, want Club Brugge is ook een goede ploeg. Maar ik ben ervan overtuigd dat we ook die wedstrijd kunnen winnen.
Ik wil iedereen bedanken die de wedstrijd heeft bijgewoond. Het was echt een leuke wedstrijd om te zien. En natuurlijk bedank ik ook de spelers voor hun geweldige spel. Ik hoop dat we dit seizoen nog veel meer mooie momenten kunnen beleven.