Gent - Molde

Gent wint extreem spannend van Molde

In de tweede wedstrijd van de Conference League wist KAA Gent met 2-1 te winnen van het Noorse Molde. Nadat Gent in de eerste wedstrijd verloor van Chelsea, stond er toch wel wat druk op de Buffalo's.

De eerste helft was duidelijk voor Gent. De Buffalo's waren de betere ploeg en wisten dan ook verdiend op voorsprong te komen door een doelpunt van Noah Fadiga. Na rust kwam Molde echter beter in de wedstrijd en wist de gelijkmaker te scoren via Mats Møller Dæhli.

Toen het er naar uit zag dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, wist Archie Brown in de slotseconden de winnende treffer te maken. Door deze overwinning komt Gent op gelijke hoogte met Molde in de stand.

Na afloop van de wedstrijd was trainer Wouter Vrancken dan ook tevreden. "Opdracht volbracht. Op basis van de eerste helft verdienden we de winst. De tweede is een leerschool."

Gent zal nu op 3 november op bezoek gaan bij het Zweedse Djurgårdens IF. Molde speelt een dag later thuis tegen het Oostenrijkse LASK Linz.