Heracles Almere: Het matige kelderduel

In het matig verlopen kelderduel tussen Heracles en Almere City konden beide ploegen geen overwinning boeken. Het werd uiteindelijk een teleurstellende 0-0.
Heracles begon nog aardig aan de wedstrijd en had in de eerste helft enkele kleine kansjes. Almere City was echter ook niet onverdienstelijk en wist een aantal keer gevaarlijk door te breken. Na de rust was het spelbeeld echter een stuk minder aantrekkelijk. Beide teams speelden slordig en kwamen nauwelijks tot kansen.

Kansen gemist

Heracles had in de slotfase nog een aantal grote kansen om de wedstrijd te winnen. Invaller Samuel Armenteros kreeg een dot van een kans, maar schoot de bal over. Ook Giacomo Quagliata kreeg een goede mogelijkheid, maar hij kopte de bal naast.

Geen overwinning

Voor beide teams is het alweer de vijfde wedstrijd op rij zonder overwinning. Heracles staat zestiende, terwijl Almere City een puntje minder heeft en zeventiende staat.

Matige wedstrijd

Het was een matige wedstrijd van beide teams. Heracles speelde slordig en kon geen vuist maken. Almere City was iets beter, maar kwam ook nauwelijks tot kansen. De 0-0 was dan ook een terechte uitslag.

Teleurstelling

Voor beide teams is de 0-0 een grote teleurstelling. Heracles hoopt zich snel uit de onderste regionen te knokken, terwijl Almere City nog altijd op zoek is naar de eerste overwinning van het seizoen.