Herediano verslaat S

Herediano verslaat Sporting San José in een spannende wedstrijd

De wedstrijd tussen Herediano en Sporting San José was een echte thriller. De wedstrijd begon sterk, waarbij beide teams kansen creëerden. Herediano kreeg de eerste grote kans, maar de bal ging net naast. Sporting San José kwam daarna sterk terug en had een aantal goede kansen, maar ook zij konden niet scoren.

De eerste helft eindigde in 0-0, maar de tweede helft was een heel ander verhaal. Herediano begon sterk en kreeg al snel een paar goede kansen. In de 55e minuut was het dan eindelijk raak: Anthony Contreras scoorde de openingstreffer voor Herediano.

Sporting San José probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar Herediano verdedigde goed en gaf weinig kansen weg. In de 70e minuut maakte Gerson Torres de 2-0 voor Herediano, waarmee de wedstrijd beslist was.

Sporting San José bleef vechten tot het einde, maar kon niet meer scoren. De wedstrijd eindigde in 2-0 voor Herediano, dat daarmee drie belangrijke punten pakte.

Herediano staat nu op de derde plaats in de stand, met 15 punten uit 9 wedstrijden. Sporting San José staat op de zesde plaats, met 12 punten uit 9 wedstrijden.