Hoe Kroatië Polen met 1-0 versloeg in de UEFA Nations League

In een spannend duel in de UEFA Nations League versloeg Kroatië Polen met 1-0. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Luka Modrić in de 52e minuut. Met deze overwinning staat Kroatië nu bovenaan Groep A, terwijl Polen op de tweede plaats staat.
De wedstrijd begon gelijkopgaand, met beide teams die kansen creëerden. Kroatië had het betere van het spel, maar Polen verdedigde goed. In de 52e minuut brak Modrić de ban met een schitterende vrije trap. Polen probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar kon het Kroatische doel niet vinden.
De overwinning is een belangrijke stap voor Kroatië in hun poging zich te kwalificeren voor het knockout-stadium van de Nations League. Polen zal moeten herstellen van deze nederlaag als ze hun kansen op kwalificatie willen behouden.
Enkele hoogtepunten van de wedstrijd:
* Luka Modrić scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd met een schitterende vrije trap.
* Kroatië had het betere van het spel, maar Polen verdedigde goed.
* Polen probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar kon het Kroatische doel niet vinden.