Inter Miami - Atlanta United

Joukkueet kohtasivat lauantaina 26. lokakuuta Fort Lauderdalen Chase Stadiumilla MLS:n pudotuspeleissä. Inter Miami nappasi ensimmäisen voiton pudotuspelien avauskohtaamisessa Atlanta Unitedista.

Inter Miami eteni toiselle pudotuspelikierrokselle voittamalla Atlanta Unitedin 2–1. Atlanta aloitti ottelun räväkästi ja onnistui jo 2. minuutilla, kun Luis Suarezin strike painui läpi Inter Miamin maalivahdin Nick Marsmanin.

Inter Miami ei jäänyt kuitenkaan kauas taakse ja tasoitti vain 13 minuuttia myöhemmin Saba Lobzhanidzen osumalla. Toisen puoliajan 20. minuutilla Jordi Alba viimeisteli Inter Miamille voittomaalin.

Voitollaan Inter Miami eteni konferenssifinaaleihin, jossa se kohtaa pudotuspelien ykköseksi sijoittuneen Philadelphia Unionin.

Atlanta Unitedin kausi puolestaan päättyi karvaaseen tappioon Inter Miamille. Joukkueelle jäi kuitenkin paljon hyviä muistoja kaudesta, kuten voitto U.S. Open Cupissa.

Pudotuspelien toiset ottelut pelataan torstaina 3. marraskuuta.