Juventus - PSV: De Oude Dame laat Eindhovenaren kansloos

In een wedstrijd waarin PSV lang meedeed, maar uiteindelijk toch kansloos ten onder ging, is Juventus als winnaar uit de strijd gekomen. De Italianen waren in eigen huis met 3-1 te sterk voor de Eindhovenaren, die vooral in de eerste helft nog goed meekonden.

Een veelbelovende start voor PSV
PSV begon goed aan de wedstrijd en creeërde in de openingsfase een aantal mooie kansen. Cody Gakpo en Xavi Simons waren dicht bij een doelpunt, maar het was uiteindelijk Juventus dat op voorsprong kwam. Kenan Yıldız kopte in de 21e minuut raak uit een hoekschop.

PSV liet zich echter niet uit het veld slaan en bleef druk zetten. In de 27e minuut was het Weston McKennie die de stand gelijk trok met een prachtig afstandsschot. Met 1-1 gingen beide teams de rust in.

Juventus domineert de tweede helft
In de tweede helft was Juventus echter een stuk sterker dan PSV. De Italianen namen het initiatief over en creëerden een aantal grote kansen. In de 52e minuut was het Nicolás González die de thuisploeg op voorsprong zette, en in de 90e minuut maakte invaller Ismaël Saibari er 3-1 van.

PSV probeerde nog wel terug te komen in de wedstrijd, maar de Italianen waren simpelweg te sterk. De Eindhovenaren verloren uiteindelijk met 3-1 en staan nu op de derde plaats in Groep A van de Champions League.

Een pijnlijke nederlaag voor PSV
De nederlaag tegen Juventus is een pijnlijke voor PSV. De Eindhovenaren hadden gehoopt op een goed resultaat, maar waren uiteindelijk kansloos. De Italianen waren in alle opzichten beter en PSV kon daar weinig tegenover zetten.

PSV zal nu moeten herpakken en zich richten op de volgende wedstrijd in de Champions League. Op 2 november spelen de Eindhovenaren thuis tegen Rangers FC.