Juventus vs Como

Die kampioene van Italië het Sondag in hul eerste vriendskaplike wedstryd van die seisoen met 5-0 teen Como gewen. Moise Kean het in die eerste helfte twee keer vir die Bianconeri aangeteken, terwyl Weston McKennie, Fabio Miretti en Samuel Iling-Junior na die pouse bygevoeg het.

Juventus besit meer balbesit

Juventus het die wedstryd goed begin en het die tempo van die spel gedikteer. Hulle het meer balbesit gehad en het verskeie geleenthede geskep. Kean het sy eerste doel in die negende minuut aangeteken, met 'n kopbal van 'n voorsprong van Juan Cuadrado. Die Italianer het sy tweede doel in die 32ste minuut aangeteken, met 'n goeie afwerking ná 'n goeie spel van McKennie.

Como bied weerstand

Como het egter goed verdedig en het vir Juventus moeilik gemaak om vordering te maak. Die Serie B-kant het 'n paar goeie kanse geskep, maar kon nie 'n doel aanteken nie. Die besoekers het in die tweede helfte beter begin en het die druk op Juventus verhoog. McKennie het egter die druk in die 56ste minuut verlig, met 'n skoot van buite die strafgebied.

Juventius beëindig die wedstryd sterk

Juventus het daarna beheer oor die wedstryd geneem en nog twee doele aangeteken. Miretti het in die 65ste minuut met 'n skoot van buite die strafgebied aangeteken, terwyl Iling-Junior in die 85ste minuut die telling afgehandel het. Die wedstryd het met 5-0 geëindig, met Juventus wat 'n goeie oefensessie gehad het voor die begin van die nuwe seisoen.

Nuanced Opinions or Analysis:

Juventus het in hierdie vriendskaplike wedstryd 'n goeie vertoning gelewer. Hulle het die tempo van die spel gedikteer en het verskeie goeie kanse geskep. Kean het sy doelvorm voortgesit en het twee keer aangeteken, terwyl McKennie, Miretti en Iling-Junior ook op die tellingblad was. Como het egter goed verdedig en het vir Juventus moeilik gemaak om vordering te maak. Die Serie B-kant het 'n paar goeie kanse geskep, maar kon nie 'n doel aanteken nie. Algeheel het Juventus 'n goeie oefensessie gehad voor die begin van die nuwe seisoen.

Call to Action or Reflection:

Juventus sal nou voorberei vir hul volgende vriendskaplike wedstryd, wat op 30 Julie teen Barcelona gespeel sal word. Die Bianconeri begin hul Serie A-veldtog op 15 Augustus teen Sassuolo. Sal Juventus hul titel kan verdedig? Gaan ons die seisoen puik begin...