K-League XI slog Tottenham i sænk

I sidste uge spillede K-League XI mod Tottenham Hotspur i en kamp, der bød på flere overraskelser. De sydkoreanske mestre kom med en sejr på 3-2 i overtiden takket være et sent mål fra Son Heung-min.

Kampen blev spillet på Asiad Main Stadium i Seoul, og det var en tæt kamp mellem de to hold. Tottenham dominerede spillet i starten, men K-League XI kom mere med i kampen i anden halvleg.

Tottenham tog føringen efter blot 10 minutter, da Harry Kane scorede på et straffespark. K-League XI fik dog udlignet midt i anden halvleg, da Lee Dong-gook scorede på et hovedstød.

Tottenham kom igen foran, da Dele Alli scorede efter 70 minutter. Men K-League XI gav ikke op, og de fik udlignet igen efter 85 minutter, da Lee Yong-jae scorede.

Kampen gik i overtid, og det var her, at Son Heung-min blev helten for K-League XI. Han scorede sejrsmålet efter 92 minutter, og dermed fik det sydkoreanske hold en stor sejr over et af verdens bedste hold.

Det var en vigtig sejr for K-League XI, der viste, at de kan konkurrere med de bedste hold i verden. Det er også en sejr, der vil styrke den sydkoreanske liga og give håb til unge spillere i landet.

Kampen var også en god mulighed for Son Heung-min til at vise sit værd for Tottenham. Han har haft en vanskelig sæson i klubben, men han viste mod K-League XI, at han stadig er en topspiller.

Det bliver spændende at se, hvad der sker med K-League XI i fremtiden. De har vist, at de kan konkurrere med de bedste, og de har potentiale til at blive et endnu bedre hold.