Le Havre – Paris-SG

Dinsdag 21 februari zou een wedstrijd om snel vergeten worden, maar in het late avondzonnetje werd het een wedstrijd om nooit meer te vergeten. De wedstrijd begon al slecht. Vlak voor rust gaf Ruiz een onnodige penalty weg. Gelukkig voor ons wist Perraud deze te stoppen. We zouden met een 0-0 stand gaan rusten, maar in de laatste minuten van de eerste helft kreeg Simons een domper. Hij viel ongelukkig en ging met veel pijn van het veld af. De tweede helft gaf ons hoop. Zoals de laatste wedstrijden waren wij de sterkere partij en was het een kwestie van tijd voor de goal zou vallen. Maar helaas, de goal viel voor de verkeerde partij. Mbappé was onze verdediging te snel af en kon zo de 0-1 voor Paris binnenschieten.

We dachten dat de wedstrijd gespeeld was, maar niets bleek minder waar. De strijdlust van onze jongens was nog niet gebroken. Met nog een kwartier te gaan, kwam de aansluitingstreffer van Aliou Badji. En wat voor een goal.
Met nog een kwartier te spelen wist Paris weer op voorsprong te komen, door een kopbal van Marquinhos. We dachten weer dat de wedstrijd gespeeld was, maar dit keer hadden we het mis. We bleven ons eigen spel spelen en werden beloond. Met nog een paar minuten te gaan kwam Marteens, die net inviel voor Bua, met de bal aan voet naar voren en wist de bal over Donnarumma heen te lobben. De wedstrijd leek af te stevenen op een verlenging, maar vlak voor tijd wist de scheidsrechter nogmaals naar de beelden te kijken en werd er nog een penalty gegeven voor ons. Dit keer was het aan Balogun om de bal om te zetten naar een doelpunt. En ook dat deed hij foutloos.

We herbeleefden de wedstrijd met de spelers en trainers in de mixed zone. Wat een geweldig gevoel!
We danken de spelers en trainers voor deze memorabele avond en kijken ernaar uit om 9 april weer te genieten van een wedstrijd in ons eigen stadion tegen Lens.