Liverpool mot Sparta Prag

Liverpool och Sparta Prag möttes i den första matchen i gruppspelet i Europa League på Anfield. Liverpool vann med 4-1.

Matchens höjdpunkter

Liverpool tog ledningen i den 21:a minuten genom Sadio Mané. Mohamed Salah gjorde 2-0 i den 43:e minuten. Sparta Prag reducerade i den 54:e minuten genom Lukas Julis. Men Liverpool gjorde två mål till genom Roberto Firmino i den 62:a minuten och Darwin Núñez i den 89:e minuten.

Liverpool dominerade matchen

Liverpool dominerade matchen från start till slut. De hade 63 % av bollinnehavet och skapade fler chanser än Sparta Prag. Liverpool hade 17 skott på mål, medan Sparta Prag endast hade 4.

Salah i strålande form

Mohamed Salah var i strålande form för Liverpool. Han gjorde ett mål och spelade fram till ytterligare ett. Salah har nu gjort 8 mål på sina senaste 5 matcher för Liverpool.

Liverpool är klara favoriter att vinna gruppen

Liverpool är nu klara favoriter att vinna gruppen. De har 3 poäng efter den första matchen, medan Sparta Prag och Rangers har 0 poäng. Liverpool möter Rangers i sin nästa match, medan Sparta Prag möter Napoli.

Liverpool är tillbaka på rätt spår

Liverpool har haft en tuff start på säsongen, men de är nu tillbaka på rätt spår. De har vunnit sina två senaste matcher i alla tävlingar och har nu chansen att vinna sin första titel för säsongen.