Liverpool taber point i en uafgjort kamp mod Brentford

Brentford og Liverpool spillede 3-3 i en underholdende kamp på Gtech Community Stadium lørdag eftermiddag. Det var en kamp, der havde det hele: drama, spænding og mange mål.
Brentford kom foran efter kun 19 minutter, da Yoane Wissa headede bolden i nettet efter et indlæg fra Rico Henry. Liverpool svarede dog hurtigt igen, da Darwin Nunez udlignede blot seks minutter senere efter et flot oplæg fra Mohamed Salah.
Brentford gentog bedriften og bragte sig foran endnu engang i det 34. minut, denne gang ved hjælp af Bryan Mbeumo. Men Liverpool ville ikke lade sig slå, og Roberto Firmino bragte igen scoringen i balance kort før pausen.
I anden halvleg fortsatte målfesten, da Trent Alexander-Arnold gav Liverpool føringen med en velplaceret frisparkscoring i det 50. minut. Brentford nægtede dog at give op, og Yoane Wissa udlignede igen i det 82. minut for at gøre det til 3-3.
Det var en kamp, som begge hold kunne have vundet, men i sidste ende måtte de nøjes med et point hver. Resultatet betyder, at Liverpool nu ligger på 7. pladsen i Premier League-tabellen, mens Brentford ligger på 9. pladsen.