Liverpool verslaat Sevilla in Champions League

Liverpool heeft woensdagavond Sevilla verslagen in de Champions League. De wedstrijd, die werd gespeeld in het Ramón Sánchez Pizjuán Stadion in Sevilla, eindigde in 2-1 overwinning voor de Engelse club.
Mohamed Salah was de grote man aan de kant van Liverpool. De Egyptische aanvaller opende al na vijf minuten de score met een geplaatst schot in de rechter benedenhoek. Sevilla kwam in de tweede helft langszij via Youssef En-Nesyri, maar tien minuten voor tijd kopte Roberto Firmino de winnende treffer binnen.
Door deze overwinning neemt Liverpool de leiding in Groep E met zes punten uit twee wedstrijden. Sevilla staat derde met drie punten uit twee wedstrijden.

Sterke start van Liverpool

Liverpool begon de wedstrijd sterk en kreeg al snel enkele goede kansen. In de vijfde minuut was het raak. Mohamed Salah ontving de bal op links en schoot raak in de rechter benedenhoek. Liverpool bleef daarna de betere ploeg, maar kon de voorsprong niet uitbreiden.

Sevilla komt langszij

In de tweede helft kwam Sevilla sterker uit de kleedkamer. De thuisploeg kreeg enkele goede kansen en in de 58ste minuut was het raak. Youssef En-Nesyri kopte een voorzet van Jesús Navas binnen.

Winnende treffer van Firmino

Liverpool liet zich echter niet uit het veld slaan. De Engelse club bleef geduldig zoeken naar de winning goal. In de 79ste minuut was het raak. Roberto Firmino kopte een voorzet van Trent Alexander-Arnold binnen.