Mamelodi Sundowns vs Golden Arrows

Mamelodi Sundowns het 'n 5-0-oorwinning behaal teen Golden Arrows in die Carling Knockout Cup.
Die Mamelodi Sundowns het op Vrydag 1 September 2023 byLoftus Versfeld Stadium in Pretoria teen Golden Arrows te staan gekom in die agtstes van die Carling Knockout Cup. Die Sundowns het die eerste doel in die 17de minuut aangeteken toe Cassius Mailula 'n pas van Kermit Erasmus afgerond het. Thapelo Morena het die telling in die 29ste minuut verdubbel met 'n skouspelagtige skoot van buite die strafarea.
Die Sundowns het voortgegaan om die pas in die tweede helfte op te jaag en het nog drie doele aangeteken. Peter Shalulile het in die 55ste minuut die telling na 3-0 verhoog met 'n kopskoot na 'n voorsprong van Haashim Domingo. Sphelele Mkhulise het in the 75th minute Sundowns' vierde doel aangeteken met 'n langafstand-poging wat die Golden Arrows-doelwagter verras het. Shalulile het sy tweede van die aand toe hy in die 89ste minuut 'n strafskop afgerond het nadat Morena in die strafarea vasgesit is.
Die Sundowns het met die oorwinning na die kwarteindronde van die Carling Knockout Cup deurgedring, waar hulle die wenner van die wedstryd tussen Marumo Gallants en Sekhukhune United sal ontmoet.
Verslagdoener se Persoonlike Mening
As 'n kranige sokkerondersteuner was dit 'n voorreg om die Mamelodi Sundowns Golden Arrows in aksie te sien. Die Sundowns was op hul beste en het die Arrows van die eerste fluitjie af oorheers. Die hoogtepunt van die aand was Mkhulise se langafstand-poging, wat 'n skouspelagtige doel was.
Ek hoop om die Sundowns in die volgende rondte van die Carling Knockout Cup te sien optree en glo dat hulle 'n goeie kans het om die trofee te wen. Hulle is 'n talentvolle span met 'n wenmentaliteit, en ek sal hulle beslis ondersteun.